Voorbereiden van je nalatenschap is meer dan een testament maken

Wat laat u na, aan wie en op welke manier? Al deze zaken kunt u opnemen in een testament. In veel gevallen kan dit tegenwoordig zelfs in een Hema of Kruidvat-testament. Maar staat alles er dan echt in zoals u wilt en is met alle juridische en fiscale aspecten voldoende rekening gehouden? Uw RegisterExecuteur kan dit voor u bekijken en er samen met u voor zorgen dat alles uiteindelijk zo goed mogelijk wordt vastgelegd. Bovendien is nog van belang dat een goede voorbereiding van uw nalatenschap niet alleen uit een testament bestaat.

Is dat bedrag dat u ooit uitgeleend heeft aan uw favoriete neef inderdaad een lening en is dit schriftelijk vastgelegd? Heeft u die auto nu wel of niet aan een van uw kinderen geschonken? Is de rente over een papieren schenking jaarlijks betaald? Hoe is de erfenis van de eerste ouder afgewikkeld? Als over deze en andere zaken bij uw overlijden geen duidelijkheid bestaat, zal dit heel vaak toch tot problemen of in elk geval onduidelijkheid leiden. Wilt u het echt goed regelen? Bel of mail hiervoor Ronald Klaver, uw RegisterExecuteur

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *

Linkedin